sâmbătă, 14 februarie 2009

Rochii de mireasa by END LIMITS

End Limits S.R.L. Romania este o diviziune a companiei End Limits LLC incorporata in California SUA.
End Limits este sursa ta pentru acea rochie speciala pentru care esti in cautare. Noi oferim o selectie larga de rochii de mireasa si rochii de seara create de designeri de talie internationala care au obtinut premii de moda la nivel international.
Ce este important pentru tene cind cauti o rochie pentru o ocazie speciala? Frumusete? Eleganta? Chemare romantica? Bineinteles raspunsul este, toate de mai sus. Dar acestea sunt numai citeva exemple esentiale pe care ai nevoie sa le consideri cind esti in cautare pentru rochia perfecta.
Noi suntem convinsi ca, colectiile oferite de End Limits demonstreaza imbinarea armonioasa ale unei creatii fine cu elementele esentiale pe care tu le meriti.
Te rugam sa ai moment si sa rasfoiesti colectiile curente. Chiar daca tu cauti o rochie de mireasa sau o rochie de seara, suntem convisi ca vei fi incantata. Chiar daca esti in cautare de rochie simpla sau o rochie sofisticata, suntem siguri ca la noi vei gasi stilul dupa care esti in cautare.
Fotografiile prezentate aici reflecta o imagine perfecta a detaliilor rochiilor care se evidentiaza prin finetea broderiilor, margelele si cristalele Swarovski cusute cu mana. Aceste finisaje fine nu fac decit sa adauge la spiritul unic si la stralucirea ta in cele mai importante zile din viata ta.

Mai multe modele puteti gasi pe http://www.endlimits.com/ sau in magazinul din Targoviste, Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 24 (centrul vechi) cod 130011 ROMANIA
Tel (Romania): +40.245.216.131 +40.722.691.406 +40.732.256.907
Email (SUA): sales@endlimits.com
Email (Romania): info@endlimits.ro

































































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu